Een vertrouwensgroep selecteren voor onbekende programma's

Tijdens de eerste keer opstarten van een programma, bepaalt het onderdeel Host Intrusion Prevention de vertrouwensgroep voor het programma. Als u geen internettoegang heeft of als Kaspersky Security Network geen informatie over dit programma heeft, dan plaatst Kaspersky Endpoint Security het programma standaard in de groep Deels beperkt. Wanneer informatie over een eerder onbekend programma wordt gedetecteerd in KSN, werkt Kaspersky Endpoint Security de rechten van dit programma bij. U kunt vervolgens de programmarechten handmatig bewerken.

Een vertrouwensgroep selecteren voor onbekende programma's in de Beheerconsole (MMC)

Een vertrouwensgroep selecteren voor onbekende programma's in de Webconsole en Cloudconsole

Een vertrouwensgroep selecteren voor onbekende programma's in de programma-interface